About Us Page - Mockup #1 - L (1)

Lesslies historia

Lesslie grundades i Stockholm 2020 av Gunnar och Oscar, båda med erfarenhet inom bank- och betalningssektorn från Nordea och Klarna. Deras vision var att företagsbanktjänster skulle hanteras i ERP- och affärssystem istället för de traditionella internetbankerna och där föddes idén om en DFO, Digital Financial Officer. År 2021 hoppade Filip på denna resan och bidrog till att lägga grunden för tekniken.

Vår första betallösning, "Lesslie PAY", fokuserar på att underlätta för företag med internationell handel. Vårt nästa mål är att fortsätta växa inom samma kundsegment och bli en neobank.

Våra grundare

Våra grundare har olika bakgrunder inom finansbranschen:

Gunnar - "The Banker" med över 10 års erfarenhet från handel på marknader, vilket har gett honom insikt i problem och möjligheter ur ett traditionellt bankperspektiv.

Filip - "Teknikgurun" med flera års erfarenhet inom programvaruutveckling, främst inom finansiella tjänster som algoritmisk handel och kryptovalutor.

Oscar - "Betalningsexperten" med över 10 års erfarenhet inom betalningsbranschen.

Digital CFO fills the coffers

Vårt team

På Lesslie är våra anställda oerhört viktiga för vår organisation och framgång. Vi tror på styrkan i en mix av olika bransch bakgrunder och expertis inom områden som FinTech, ekonomi, marknadsföring, försäljning och e-handel. Denna kraftfulla kombination ger oss möjlighet att skräddarsy en värdefull och unik tjänst som exakt uppfyller våra kunders krav.

Bli en del av Lesslie

På vårt företag litar vi på att du fattar rätt beslut. Du har självständighet att hantera din tid och utforska kreativa lösningar utan att behöva söka konstant tillstånd. Om du tror att du skulle vara en utmärkt matchning för vårt företag och vill bidra till en framtid med smartare finanser, bjuder vi in dig att bli en del av vårt team. Vi är belägna i hjärtat av Stockholm, Sverige.

Join us

Lär dig hur mycket du kan spara med Lesslie

Lesslie är din internationella affärspartner