Japansk Mat (4)

 

Merchandiseföretaget SWAGG kapar kostnader och sparar tid med Lesslie Pay

Med hjälp av Lesslie Pay har SWAGG inte bara fått tillbaka värdefull tid, de har också minskat sina växlings och transaktionskostnader för utlandsbetalningar med hela 30 %

Besparing

SWAGG Sparar 30% på valuta- och transaktionsavgifter jämfört med tidigare banklösning.

Bokföring

Lesslie Pay minskad den manuella bokföring av SWAGGS utlandsbetalningar. Resultatet blev 100% automatiserad bokföring

Få samma resultat som SWAGG

Boka en demo

SWAGG - Din Kreativa Partner för Profil och Produktkläder

Med nästan 40 års erfarenhet inom produktionsbyråbranschen har SWAGG Screen & Textil etablerat sig som en ledande aktör. Deras imponerande kundlista inkluderar Viaplay-gruppen, CHIMI, TacoTruck, Casall, Netflix och många andra, vilket gör dem till ett av Sveriges mest eftertraktade företag inom profilkläder och profilprodukter med tryck.

Swagg är djupt engagerade i miljömedvetenhet och är stolta över sin GOTS-certifiering (Global Organic Textile Standard) samt sitt kontinuerliga arbete för att minimera sin miljöpåverkan. Idag kan du besöka deras nyligen renoverade showroom, som kombinerar en modern och industriell atmosfär med avslappnad lounge area omringat av fantastiska produkter, ett stort biljardbord och ett trendigt barområde.

 

Nykelresultat

Lesslie icon 1

Noll komplikationer = noll huvudvärk

Vi har smidigt integrerat SWAGGs affärssystem, Fortnox, med Lesslie Pay, vilket har resulterat i att deras bokföringshantering för utlandsbetalningar nu är 100% automatiserad.

Lesslie icon 1

Ökad kostnadsbesparing

Lesslies tjänst har möjliggjort betydande kostnadsbesparingar för SWAGG genom att sänka deras växlings- och transaktionsavgifter markant jämfört med deras tidigare bank.

Lesslie icon 1

Hög kundnöjdhet

Lesslie har framgångsrikt kombinerat det bästa av två världar åt SWAGG: automatisering och kostnadsbesparingar. Dessa två avgörande faktorer har resulterat i ökad kundnöjdhet hos SWAGG.

 

“Implemantationen av Lesslie Pay gick så pass smidigt att jag inte ens märkte av den, en dag hade vi det inte och den andra var den igång. OTROLIGT SMIDIG PROCESS.”

 

Namnlös design (5)-1

- Dean Lax, VD och ägare på SWAGG 

 

 

 

 

Tid är pengar!

Tidigare har SWAGGs hanterat sin ekonomi och bokföring på ett mer traditionellt sätt, där manuella processer och omfattande pappersarbete användes, något som tyvärr många andra företag fortfarande gör. Detta tillvägagångssätt ledde emellertid till betydande problem och skapade en betungande ekonomihantering med ineffektivitet, vilket resulterade i tidsförluster och ökade operationella risker inom bokföringen.

Dessutom, i takt med att antalet kunder ökade, steg också de kostnader som uppstod i samband med växlings- och transaktionsavgifter vid varje leverantörsfakturering. Givet att detta blev ett upprepande vardagsproblem öppnade dem upp dörren för olika företag som skulle kunna komma att bli deras lösning på problemet.

 
 
 

Det bästa av två världar

SWAGG hade utforskat olika alternativ för att lösa sina höga kostnader och hanteringen av bokföringen gällande sina utlandsbetalningar. De hade redan kämpat för att hitta en lösning som passade deras behov. När de kom i kontakt med Lesslie fick de inte bara en känsla för en fantastisk tjänst som skulle lösa deras problem, utan också en utmärkt kundservice med snabb, professionell och hjälpsam support. Det var som att ha hittat en partner som förstod deras utmaningar och hade de rätta verktygen för att lösa dem.

Lesslie visste att tid är en värdefull resurs när man driver ett företag, och precis som många andra företagsgrundare ville SWAGGs VD kunna fokusera på sitt kärnarbete utan att behöva ägna sig åt den tidskrävande hanteringen av leverantörsfakturor. Med Lesslie Pay och dess integration med företagets affärssystem Fortnox har automatiseringen av bokföringen för utbetalningar blivit en kraftfull lösning. Den har effektiviserat och förenklat bokföringen genom att ha kapat flera tidigare nödvändiga moment. Nu skickas alla leverantörsfakturor direkt till Lesslie Pay, och betalningen sker smidigt och automatiskt med bara ett enkelt klick.

Förutom att förenkla bokföringen sparar företaget även 30 % på sina växlings- och transaktionsavgifter. Denna besparing ökar inte bara företagets lönsamhet, utan ger dem också möjlighet att investera i viktiga områden för att fortsätta vara ett av Sveriges mest attraktiva tryckeriföretag. Det ger även företaget en stabilare ekonomisk grund för framtiden. Med Lesslie Pay har SWAGG verkligen funnit en partner som hjälpt dem att navigera genom sina utmaningar och nå framgång.

Lesslie-1

Få samma resultat som SWAGG