Sure Taste

 

Sure Taste choklad väljer Lesslie Pay och sparar 30% på sina utlandsbetalningar

Lesslie Pay sänker Sure Tastes valutakostnader och sköter bokföringen automatiskt.

Automatisering

Lesslie Pay har fullständigt automatiserat Sure Tastes bokföringsprocess för utlandsbetalningar.

Valutaterminer: Framtida Säkringar

Lesslie Pay har även introducerat terminssäkringar för Sure Taste, vilket möjliggör fastställande av framtida valutakurser för betalningar om två veckor eller längre i förväg.

Få samma resultat som Sure Taste

Boka en demo

“Om man tittar på innehållsförteckningen för choklad och konfektyrprodukter idag, är det uppenbart att de flesta innehåller betydande mängd socker. Vi ville skapa ett mer "hälsosamt" alternativ som bara innehåller riktigt kakaosmör och inga kemiska sötningsmedel, en choklad som smakar som vanlig choklad, fast utan tillsatt socker."

- Ange Mertner, VD och grundare av Sure Taste

Sure Taste - “Det naturliga valet för ett gott liv”

Choklad har en lång historia och en speciell plats i våra traditioner och hjärtan. Choklad är mer än bara en utsökt godsak den symboliserar njutning, gemenskap, glädje och kärlek. Sure Taste grundades av Ange Mertner 2018 när han insåg att det saknades riktigt god choklad utan tillsatt socker i butikshyllorna. Idag erbjuder företaget ett brett urval chokladprodukter i olika smaker och varianter, som är tillgängliga både för privatpersoner och för restauranger och caféer. Sure Taste-chokladen kan köpas online och finns även i flera välkända livsmedelsaffärer runt om i Sverige som till exempel ICA, Hemköp, Coop med flera. 

 

"Vi brinner för att utveckla produkter där smaken står i fokus. Väl utvalda ingredienser skapar vi produkter utan tillsatt socker med råvaror från naturliga källor, – vi ser det som en självklarhet och det nya normala."

 

6-3

- Ange Mertner, VD och grundare av Sure Taste

 

 

 

En valutaväxlingsutmaning

Import och export är av central betydelse för små tillväxtföretag, framförallt om du jobbar med choklad. Fluktuerande växelkurserna utgör betydande risker relaterade till import, vilket i sin tur har direkt inverkan på företagets kostnader och lönsamhet.

Företaget har stött på betydande utmaningar i hanteringen av den komplexa bokföringen som är kopplad till internationella betalningar, vilket har resulterat i “huvudvärkssituationer” på grund av det omfattande antalet steg och det manuella arbetet som krävs.

 
1-4 
 

“Ska man kortfatta Lesslie Pay: Snabb inloggning, erfaren och kunnig support, stor tidsbesparing, kostnadseffektiva tjänster, tydlig utgifts minskning, med andra ord är jag en riktigt nöjd kund!“

- Ange Mertner, vd och grundare av Sure Taste

En ökad lönsamhet och effektivitet inom internationella betalningar

Med hjälp av Lesslie Pays integration med affärssystemet Fortnox har Sure Taste bokföringsprocess för företaget utlandsbetalningar nu automatiserats till 100%. Företaget har även uppnått en imponerande 30% besparing jämfört med bankernas valutapåslag och transaktionsavgifter. Besparingar som inte bara stärker företagets ekonomi utan också möjliggör ökade investeringsmöjligheter på framtida produktutvecklingsmål.

Vidare har Lesslie Pay möjliggjort terminssäkringar för Sure Taste. Terminssäkra innebär att företaget kan säkerställa en valutakurs samma dag för en framtida betalning, t.ex betalningar om två veckor. Denna flexibilitet möjliggör för Sure Taste att planera sin likviditet för kommande betalningar i förväg. Detta minskar osäkerheten kring framtida växelkursrörelser och har effektivt hjälpt företaget att hantera sina valutatransaktioner samtidigt som det gjort att man kan ” sova lite bättre om nätterna”.

Är du företagare så kolla in deras schyssta online katalog med massa produkter 👉 Sure Taste företagsförsäljning 🍫

Lesslie-1

Få samma resultat som Sure Taste