Lesslie - Caste Study - Hero Banners (9)

 

unnamed

"Med Lesslie Pay blir arbetet säkrare och effektivare för oss på byrån, samtidigt som vi kan erbjuda en kostnadsbesparing för slutkunden"

Besparing åt slutkund 

Driv kan nu erbjuda sina slutkunder ett mer fördelaktigt valutaväxlingspåslag än vad de tidigare hade via sin bank, tack vare Lesslie Pay. 

Automation

Implementationen av Lesslie Pay har möjliggjort för Driv att frigöra fler timmar för andra arbetsuppgifter som direkt gynnar deras verksamhet, istället för att ägna tid åt manuell hantering av utlandsbetalningar som är både komplex och tidskrävande.

Få samma resultat som Driven Ekonomi i Stockholm

Boka en demo

 

 

"Förutom de fördelar vi får av Lesslie Pay har vi även kunnat erbjuda våra kunder att spara in växlings och transaktionsavgifter med upp till 30%. Så både våra kunder är nöjda och vi är nöjda"

 

Kundcase - citat bilder (7)

- Ayse Yalcin, VD på Driven Ekonomi i Stockholm 

 

Utmaning

Driv redovisningsbyrå stod inför utmaningar med den tidskrävande och manuella hanteringen av utlandsbetalningar och valutakursdifferenser. De har länge letat efter en helhetslösning för bokföring inom utlandshandel och behövde en partner som proaktivt kunde anpassa sig till de deras behov inom redovisning för utlandshandel.

Resultat

När Lesslie och Driv gick samman i ett partnerskap resulterade det i mycket mer än bara ett säkrare och effektivare tillvägagångssätt för hanteringen av Drivs kunder med internationella betalningar. Nu sker all bokföring som är kopplad till utlandsbetalningar smidigt och enkelt med endast en bank ID-signatur. Dessutom kan Driv erbjuda sina kunder betydande besparingar när det kommer till valutaväxling och transaktionsavgifter jämfört med deras tidigare bankavtal. Detta innebär att kunderna kan frigöra mer resurser på värdeskapande aktiviteter inom bolaget. Implementeringen av Lesslie Pay har medfört fördelar både för Drivs kunder och för Driv som redovisningsbyrå.

Driv såg omedelbara fördelar med införandet av Lesslie Pay

✔️ Tidsbesparing i hanteringen av utlandsbetalningar.

✔️ Nu kan Driv erbjuda sina slutkunder en kostnadsbesparing på upp till 30% jämfört med traditionella banker, när det gäller valutaväxlings- och transaktionsavgifter.

✔️ Ett säkrare och mer effektivt arbetssätt.

“Användningen av Lesslie Pay är väldigt smidig och enkel. Vi har inte upplevt några svårigheter! Vi är också tacksamma över att vi kan ringa Lesslie precis när vi vill för att få en professionell och snabb support”

Kundcase - citat bilder (9)

- Matilda Tapper, Redovisningsekonom på Driven Ekonomi i Stockholm

 

Kolla in våra andra kundcase 👇🏼

Lesslie-1

Få samma resultat som Driven Ekonomi i Stockholm