Vi är Lesslie

På Lesslie brinner vi för att ständigt utmana oss själva och söka nya perspektiv. Vi strävar alltid efter mål som är tio gånger högre än vår nuvarande nivå. Vår företagskultur är präglad av ett "work hard-play hard" mindset, vilket innebär att vi är fokuserade och hängivna när vi arbetar samtidigt som vi värdesätter att ha kul och njuta av våra framgångar.

Ägarskap

Vi tar ägarskap

Ägarskap är en viktig del av vår arbetskultur. Vi förbinder oss till tydligt ägarskap av våra uppgifter och tar fullt ansvar för dem. Genom att ta ansvar för vårt arbete strävar vi efter att leverera resultat av högsta kvalitet och driva framgång för både oss själva och vårt företag.

cross-border icon

Vi tar initiativ

Initiativ är en av kärnfaktorerna i vår arbetskultur. Vi är inte passiva väntare av uppgifter, utan aktiva sökare av möjligheter att skapa värde. Vi tar egna initiativ, identifierar utmaningar och tar ansvar för att genomföra lösningar. Genom att vara proaktiva och nytänkande driver vi fram innovation och framgång för vårt företag och våra kunder.

risk icon

Work hard Play hard

På vår arbetsplats tror vi på Work hard Play hard. Vi är högpresterande och förväntar oss detsamma av varandra. Vi ger alltid det lilla extra, men vi tar oss också tid att umgås och utmana varandra utanför arbetet vilket resulterar i att vi presterar ännu bättre tillsammans.

multi icon

Vi prioriterar kvalité

Om vi ser ett återkommande problem, åtgärdar vi det på riktigt. Vi tror på att leverera hög kvalitet istället för att fokusera på kvantitet - det gäller både människor och vår kodbas. Genom att satsa på kvalitet strävar vi efter att skapa hållbara och pålitliga lösningar som gynnar både våra användare och teamet som helhet.

Vi är pionjärer

Vi är pionjärer

På Lesslie tror vi på att förverkliga drömmar genom att skapa en kultur av frihet under ansvar. Vi är pionjärer som vågar tänka utanför boxen och utforska nya möjligheter. Genom att omfamna utmaningar och ta ägarskap i vårt arbete, har vi skapat en arbetsplats där utveckling och tillväxt är i fokus. 

cross-border icon

Vi är nyfikna

Vi är nyfikna på att lära oss mer om vår marknad och kunder, och vi värdesätter drivet hos våra medarbetare att gå den extra milen för att ta vår organisation till nya höjder. 

risk icon

Vi visar framåtanda

Vi uppmuntrar våra medarbetare att visa framåtanda genom att ta egna initiativ och ta ägarskap i det de gör, så be inte om lov - prova! På så sätt skapar vi en arbetsmiljö där vår framåtanda trivs och där det är lätt att bli inspirerad att tänka nytt och driva innovation.

multi icon

Vi vågar vara lekfulla

På Lesslie strävar vi efter en personlig och lekfull image som skiljer oss från den traditionellt seriösa branschen. Vår "Work Hard Play Hard"-attityd skapar en kreativ och motiverande arbetsmiljö som ökar vår förmåga att sticka ut. Vi tror på att balansen mellan lekfullhet och professionalitet bidrar till en positiv och minnesvärd användarupplevelse.

Jobbar smart

Vi jobbar smart

Vi är experter på att lösa problem som ni inte ens visste att ni hade. Med vår innovativa tjänst sparar vi inte bara er tid, utan även pengar på ett smart sätt. Lesslie integrerar några av dina viktigaste system och rutiner, för att du inte ska behöva upprepa samma processer på flera olika platser. Med oss får ni ett system med mål att tillfredställa alla era ekonomiska behov på ett och samma ställe.

cross-border icon

Vi är enkla

Lesslie skapades med kunden i åtanke. Vi förstår utmaningarna och behoven hos ekonomer, ägare och VD:ar. Med vår smidiga och intuitiva plattform hjälper vi dig effektivisera arbetsflöden och ta kontroll över företagets ekonomi. Med Lesslie får du verktygen för framgångsrik affärsverksamhet.

risk icon

Vi är stabila

Vi erbjuder våra kunder en trygg och säker plattform för att utföra utlandshandel. Med vårt dedikerade supportteam finns vi alltid tillgängliga för att ta hand om dig och dina behov. Du kan känna dig trygg när du väljer oss som din partner för internationell handel.

multi icon

Vi jobbar effektivt

Med Lesslie ökar din produktivitet. Vi både frigör dig ifrån och tar hand om det tråkiga administrativa jobbet så att du kan fokusera på ditt område och växa. Lita på oss för att hantera uppgifter där vi utmärker oss och skapa framgång för ditt företag.

Team spirit-1

Vi prioriterar en stark team spirit

På Lesslie är vi stolta över vår företagskultur som prioriterar team spirit och vi fortsätter att arbeta hårt för att upprätthålla den.

cross-border icon

Vi värdesätter relationer

På Lesslie förstår vi vikten av förtroende och att bygga starka relationer. Vi fokuserar på att sätta dig som kund i centrum och är öppna för konstruktiv kritik för att förbättra våra tjänster. Vi investerar i starka interna och externa relationer, skapar en kultur av samarbete och tillväxt för alla inblandade.

risk icon

Framgång genom öppenhet

Öppenhet är en annan viktig grundsten för vårt företag. Genom att vara öppna och ärliga, kan vi skapa en miljö av förtroende som bidrar till vår gemensamma framgång.

multi icon

Vi är motiverade

På Lesslie skapar vi en motiverande miljö där våra anställda gör sitt bästa. Vi uppmuntrar initiativ och ansvarstagande samtidigt som vi ger stöd och resurser för att nå målen. Vi anordnar teambuilding och sociala aktiviteter för att stärka sammanhållningen.

Få en uträkning på hur mycket du kan spara med Lesslie

Lesslie är din internationella affärspartner.