VÅRA INTEGRATIONER

Läs mer om våra integrationer nedan. Har du frågor kan du alltid kontakta oss direkt.

Upp till 30% lägre valutaväxlingsavgifter

100% automatiserad bokföring

Smidigare betalningar 

Ett gratis flervalutakonto

Fortnox

Anslut Lesslie PAY till Fortnox för att spara tid och sänka dina bankavgifter. Lesslie Pay bokför automatiskt alla verifikat baserat på era utlandsbetalningar och uppdaterar även saldot på era valutakonton inför varje månadsbokslut, på detta sättet så slipper ni hantera detta manuellt. 

Läs mer

Group 1047
 

Visma eEkonomi

Anslut Lesslie PAY till Visma eEkonomi för att spara tid och sänka dina bankavgifter. Lesslie Pay kommer enkelt att hantera alla era internationella betalningar. Upptäck lyxen med automatisk valutakorrigering och klarmarkering av fakturor betalda via Lesslie.

Läs mer

Group 1048
 

Business Central

Anslut Lesslie PAY till Business Central för att effektivisera bokförings processerna och minska bankavgifterna kopplat till era utlandsbetalningar. Automatisk inläsning av fakturor och mottagarinformation förenklar processen ytterligare, vilket sparar tid och eliminerar manuellt bokföringsarbete. 

Läs mer

Group 1049
 

Accountec Byråportal

Med vår integration till Accountec Byråportal blir Lesslie PAY den perfekta tilläggstjänsten för företag samt redovisningsbyrå med utlandsbetalningar. Intresserad av att veta mer om Accountec Byråportal läs mer här.

Läs mer

 

Group 1050
 
 

Boka in en kostnadsfri demo redan idag

 

Boka en demo
Kundcase - citat bilder (6)
"Med Lesslie har vi en direktlinje till experter inom utlandsbetalningar, personer som hanterar sådana transaktioner dagligen och kan besvara alla våra frågor. Dessutom ger Lesslie PAY oss snabbare betalningar och betydligt lägre växlingskostnader."
Mattias Fors
VD på Invest Living Scandinavia AB
Kundcase - citat bilder (9)
“Användningen av Lesslie PAY är väldigt smidig och enkel. Vi har inte upplevt några svårigheter! Vi är också tacksamma över att vi kan ringa Lesslie precis när vi vill för att få en professionell och snabb support”
Matilda Tapper
Redovisningsekonom på Driven Ekonomi i Stockholm
Kundcase - citat bilder (10)
”Jag är jättenöjd med samarbetet med Lesslie, nu sparar vi både tid och pengar. Krånglig bokföring blir enkel och vi slipper att få en differens på växlingskurserna"
Magnus Juvén
VD på Wettersol
64424cda133c926ab32df7d9_logo8 invest living maze 63cfcc958a8b2d2284ff009a_fubuki-logo-p-500 steven-1 63d0160cc1faf87a98aaee89_Övervakningsbutiken 1 bhrejghwe swagg unnamed medfour_ny_logo 1675243728000
Anslut till

Lesslie Pay

Procent iconProcent icon

Lägre avgifter

Med Lesslie PAY kan ditt företag dra nytta av upp till 30% lägre valutapåslag jämfört med traditionella banker. Enkel inloggning med BankID ger dig snabb åtkomst för att signera och genomföra ditt företags utlandsbetalningar på bara några sekunder. 

less admin icon

Mindre administration

Lesslie PAY automatiserar återrapportering av utlandsbetalningar. Vi ser till att din bokföring alltid är uppdaterad. Lesslie Pay skapar automatiskt upp verifikat samt transaktionsunderlag för varje utlandsbetalning.

payments faster icon

Smidigare betalningar

Betala dina internationella leverantörer smidigare och billigare som om det vore lokala betalningar med Lesslies banknätverk runt om i världen.

free account iconfree account icon

Ett konto med flera valutor

Vi på Lesslie erbjuder dig ett konto med upp till 37 olika valutor och du kan betala och ta emot från 180 länder över hela världen. 

Lesslie Pay

För dig som vill spara tid och pengar på dina utlandsbetalningar.
Kontakta oss
 
 

Tjänsten är kostnadsfri

Ingen startavgift

Professionell, enkel, smidig onboarding

Fri, tillgänglig, hjälpsam support